MELZEN

MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaasi.

Nyky-yhteiskunnassa monella meistä epätyypilliset työajat, kiire sekä stressi ovat lisääntyneet. Sosiaalinen media aiheuttaa tunteen siitä, että koko ajan pitäisi olla läsnä, eikä aikaa rauhoittumiseen jää riittävästi. Nukahtaminen on hidasta, ja uuvuttavat ajatukset pyörivät oravanpyörää. Näiden ongelmien pohjalta syntyi MELZEN.

Uusi MELZEN on kehitetty yhdessä suomalaisen apteekkarin kanssa tämän päivän haasteisiin. MELZENin ainesosat edistää normaaleja psykologisia toimintoja, auttaa vähentämään uupumusta sekä lyhentää nukahtamisaikaa. Täydellistä!

Miten MELZEN pystyy tähän?

MELZEN sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuote sisältää tärkeänä osana B6-vitamiinia, joka edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään aamuista väsymystä ja uupumusta. Psykologisia toimintoja ovat esimerkiksi keskittyminen, oppiminen, muisti ja päättely.

Melatoniinia sisältävä MELZEN kannattaa ottaa iltaisin aina samaan kellonaikaan, koska melatoniinin vaikutus perustuu vuorokausirytmiin. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Melatoniinin nukahtamisaikaa lyhentävä edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä.

MELZEN on ravintolisä ja siksi helppo apu arkisiin hetkiin, kun nukahtaminen on turhan hidasta. Mikäli ongelmasi on vakava ja pitkittynyt, kannattaa kääntyä lääkärin puoleen.

Hyvää yötä.

apteekista

MELZEN on saatavilla
apteekista.

Laatu

Kehitetty apteekkarin ja
asiantuntijoiden kanssa.
GMP-standardien
mukainen tuotanto.

Valmistettu Suomessa

Avainlippu-tuote.