MELZEN-tuotteet saatavilla lähempänä kuin koskaan

MELZEN-tuotteet löytyvät 6.6.2023 eteenpäin Prismojen, Sokos- ja Emotion-myymälöiden hyllyistä. Saatavuuden lisääntyminen tarkoittaa, että MELZEN-tuotteiden hyödyt ovat yhä useamman suomalaisen saatavissa. MELZEN ja saavutettavuus Meille MELZENillä on tärkeää helppo ja nopea saatavuus. Haluamme siis, että jokaisella olisi mahdollista saada meidän tuotteitamme helposti. Siksi kun viime kuussa aloitimme yhteistyön Woltin kanssa, oli tavoitteena helpottaa tätä saatavuutta tarjoamalla mahdollisuuden tilata tuotteitamme kotiovelle. Niin tästä seuraava luonteva askel oli päivittäistavarakauppojen hyllyt ja siksi olemme 6.6.2023 eteenpäin saatavilla kaikista Prismoista ja Sokos-myymälöistä ympäri Suomea sekä

Lue artikkeli

MELZEN-tuotteen ostopaikat

MELZEN on kehitetty yhteistyössä suomalaisen apteekkarin kanssa ja sen käytöstä saat parhaat neuvot alan ammattilaisilta apteekeista ympäri maan. Voit ostaa MELZEN-tuotteita perinteisistä apteekeista tai verkkoapteekeista.

Lue artikkeli

Unen tärkeys kesän hurmassa

Kesä on suomalaisille se aika vuodesta, kun nautitaan hyvästä säästä, ystävistä, lomamatkoista. Loman odottaminen töissä tai koulunpenkillä on kiteytynyt tähän hetkeen, eli kesälomaan. Moni suomalainen haluaa pitää lomansa kesällä. Anna-lehden lukijatutkimuksen mukaan, 35 % saa siihen myös mahdollisuuden. Tämän prosentuaalisen määrän voi hyvinkin yleistää suomalaisiin, joille monelle kesäkuukaudet ovat lämmön, sään ja tapahtumien kannalta ideaalinen aika viettää lomaa. Vaikka loma onkin kyseessä, kyllä tekemistä riittää. Festareita, mökkeilyä ja yöelämää, kaikki on mahdollista tähän aikaa vuodesta. Siksi monet yrittävät tehdä mahdollisimman

Lue artikkeli

Sinivalon vaikutus nukahtamiseen

Puhelimella olon ja sinivalon vaikutus nukahtamiseen Tänä päivänä monet meistä käyttävät älypuhelimia jokapäiväisessä elämässämme. Siksi on hyvä ymmärtää, miten puhelimen käyttö ja sen sinivalo voivat vaikuttaa nukahtamiseen. Miten puhelimella olo vaikuttaa nukahtamiseen? Puhelimella olo voi vaikuttaa nukahtamiseen monella tavalla. Puhelimen käyttö voi johtaa henkiseen ylikuormitukseen, joka voi vaikeuttaa nukahtamista. Tämä johtuu siitä, että puhelin tarjoaa jatkuvasti virikkeitä aivoille, mikä voi häiritä unen luonnollista rytmiä. Ennen nukkumaanmenoa puhelimen käyttö voi viivästyttää unen alkua. Tämä johtuu siitä, että puhelimen valo vaikuttaa aivojen

Lue artikkeli

Ihana nukahtaminen

Nukahtaminen on ihanaa. Nukahtaminen tarjoaa meille mahdollisuuden paeta arjen stressiä ja huolia hetkeksi. Kun suljemme silmämme ja annamme itsellemme luvan rentoutua, kaikki muu unohtuu hetkeksi. Ei ole mitään tärkeämpää kuin nukkuminen, ja tämä ajatus auttaa meitä vapautumaan päivittäisistä huolista ja stressistä.

Lue artikkeli

Mikä on sopiva määrä unta?

Unen määrä ja laatu ovat tärkeitä tekijöitä terveydellemme. Aikuisten tulisi nukkua tarpeeksi tunteja yössä, jotta keho ja mieli voivat levätä ja toipua päivän aikana kertyneestä rasituksesta. Mutta kuinka paljon aikuisen tulisi nukkua ja miksi se on niin tärkeää terveydelle?

Lue artikkeli

Tiesitkö tämän melatoniinista?

Melatoniini on ravintolisä, joka auttaa säätelemään unirytmiä. Tämä hormoni on erittäin suosittu ravintolisämuotoisena etenkin niiden keskuudessa, joilla on vaikeuksia nukahtaa.

Lue artikkeli

Elintärkeä nukahtaminen

Nukahtaminen voi olla joskus haastavaa, vaikka olisimme kuinka väsyneitä tahansa. Monet meistä voivat löytää itsensä pyörimästä sängyssä tuntikausia yrittäen saada unta. Tässä blogipostauksessa tarkastelemme syitä, miksi nukahtaminen voi joskus viedä aikaa, sekä joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua nukahtamaan nopeammin.

Lue artikkeli

Nämä kysymykset ovat usein kysyttyjä

1. Mikä erottaa MELZEN-tuotteen tavallisesta melatoniinivalmisteesta?

MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta.

Se on melatoniiniyhdistelmävalmiste ja sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuotteen sisältämä B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Yhdessä nämä ainesosat tukevat sinua, jos nukahtaminen on hankalaa ja hidasta.

Lue artikkeli

Sertifikaatit ja rekisteröidyt merkit laadun takeena

Meille laatu on yksi meidän tärkeimmistä arvoista. Laadun takeena MELZEN-tuotteella on pitkä lista sertifikaatteja.

MELZEN-ravintolisät valmistetaan Suomessa. Tuotantolaitoksen toimintajärjestelmät täyttävät sekä kansalliset (mm. omavalvonta, HACCP), että kansainväliset vaatimukset.

Lue artikkeli