MELZEN-tuotteen ostopaikat

Tuotteemme ovat kehittyneitä ja nykypäivän tarpeisiin valmistettuja. Yrityksemme nuoren iän mukana tulee annos ajankohtaista innovatiivisuutta ja ymmärrystä siitä, mitä 2020-luvulla tarvitaan. Valikoimamme laajenee vuosi vuodelta, ja tulet löytämään uusia ulottuvuuksia tarjoamastamme yhä uudelleen.

Lue artikkeli

Usein kysyttyä

1. Mikä erottaa MELZEN-tuotteen tavallisesta melatoniinivalmisteesta?

MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta.

Se on melatoniiniyhdistelmävalmiste ja sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi tuotteen sisältämä B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Yhdessä nämä ainesosat tukevat sinua, jos nukahtaminen on hankalaa ja hidasta.

Lue artikkeli

Sertifikaatit ja rekisteröidyt merkit laadun takeena

Meille laatu on yksi meidän tärkeimmistä arvoista. Laadun takeena MELZEN-tuotteella on pitkä lista sertifikaatteja.

MELZEN-ravintolisät valmistetaan Suomessa. Tuotantolaitoksen toimintajärjestelmät täyttävät sekä kansalliset (mm. omavalvonta, HACCP), että kansainväliset vaatimukset.

Lue artikkeli

MELZEN auttaa!

Meillä jokaisella on ajoittain vaikeuksia saada unen päästä kiinni. Kiireisen päivän jälkeen asiat pyörivät päässä – jäikö jotain tekemättä, mitä huomenna olikaan kalenterissa… rentoutusharjoituksetkaan eivät tunnu auttavan tai ne eivät tunnu luonnollisilta. Ilta venyy helposti ja huominen työpäivä tuo paineita jo etukäteen koska väsyneenä ajatus ei kulje ja keskittyminen on vaikeaa. Mikä avuksi?

Lue artikkeli