MELZEN auttaa!

Meillä jokaisella on ajoittain vaikeuksia saada unen päästä kiinni. Kiireisen päivän jälkeen asiat pyörivät päässä; jäikö jotakin tekemättä, mitä huomenna olikaan kalenterissa, rentoutusharjoituksetkaan eivät tunnu auttavan, tai ne eivät tunnu luonnollisilta. Ilta venyy helposti, ja huominen työpäivä tuo paineita jo etukäteen, koska väsyneenä ajatus ei kulje. Keskittyminenkin on vaikeaa. Mikä avuksi?

MELZEN on ravintolisä joka sisältää 1,9 mg melatoniinia, sekä tärkeänä osana B6-vitamiinia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, ja B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Täydellistä!

MELZEN purutabletti on nopea käyttää. Yksi tabletti suuhun ja pureskelu ilman vettä – todella helppoa.

Pitkävaikutteinen MELZEN-valmiste on nieltävä tabletti, joka on helppo ottaa veden kanssa. Jos sinulla on taipumusta herätä nukahtamisen yhteydessä useampaan kertaan, on pitkävaikutteinen MELZEN parempi vaihtoehto.

Eli yksi MELZEN n. tunti ennen nukkumaanmenoa, iltarutiinit ja peiton alle. Levollisen yön jälkeen on mukavaa herätä pirteänä uuteen päivään ilman väsymystä ja uupumusta.

24/7-yhteiskunnassa monella epätyypilliset työajat, kiire ja stressi ovat lisääntyneet. Sosiaalinen media aiheuttaa tunteen siitä, että koko ajan pitäisi olla läsnä eikä aikaa jää rauhoittumiseen riittävästi. Nukahtaminen on hidasta ja uuvuttavat ajatukset pyörivät oravanpyörää.

Näiden ongelmien pohjalta kehitetty MELZEN, ottaa huomioon juuri nämä tämän päivän haasteet. MELZEN tukee psykologisia toimintoja, vähentää uupumusta samalla, kun lyhentää nukahtamisaikaa.

Hyvää yötä.

*MELZEN-sivuilla käytetyt terveysväitteet perustuvat tuotteen sisältämän melatoniinin ja B6-vitamiinin EFSAn hyväksymiin terveysväitteisiin, jonka mukaan melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.