MELZEN mansikanmakuinen purutabletti

MELZEN melatoniini 1,9 mg + B6 purutabletti mansikka 90 tabl. on hyvänmakuinen sekä helppokäyttöinen ja voit nauttia sen helposti ilman vettä.

Mansikanmakuinen MELZEN on kehitetty tämän päivän haasteisiin lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta. Se sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Lisäksi tuotteen sisältämä B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Valmiste on vegaaninen, gluteeniton, hiivaton, soijaton, laktoositon (laktoosia 0 g) ja sokeriton (sokeria 0 g). Avainlippu-tuote. Ravintolisä. Sisältää makeutusaineita.

Suositeltava vuorokausiannos:

Aikuisille 1 purutabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä.

MELZEN-tuotteen suositeltava vuorokausiannos sisältää:

Melatoniinia 1,9 mg
B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %*)
*päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ei suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 18-vuotiaille. Keskustele lääkärin tai farmaseutin kanssa ennen käytön aloittamista, mikäli sinulla on jokin lääkitys. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Parasta ennen: katso pakkauksen pohja.

Pakkaus lajitellaan kartonkina, purkki muovina.

Säilytys:
Alkuperäispakkauksessa, huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Markkinoija: Solave Oy, Keilaranta 1, 02150 ESPOO