MELZEN-tuotteen ostopaikat

24/7-yhteiskunnassa monella meistä nukahtaminen on hidasta ja uuvuttavat ajatukset pyörivät iltaisin oravanpyörää.

Uusi MELZEN on kehitetty yhdessä suomalaisen apteekkarin kanssa tämän päivän haasteisiin. MELZEN edistää normaaleja psykologisia toimintoja, auttaa vähentämään uupumusta samalla, kun se lyhentää nukahtamisaikaa.* Täydellistä!

MELZEN-tuotteisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä luotamme alan ammattilaisten osaamiseen. Asiantuntevalta apteekkihenkilökunnalta saat parhaat neuvot siitä mikä MELZEN-tuotteista on juuri sinulle oikea ja miten tuotetta on hyvä käyttää. Tämän vuoksi tuotteitamme myydään vain Apteekeissa.

MELZEN-tuotteet ovat ostettavissa apteekeista kautta maan. Perinteisten apteekkien lisäksi tuotteet löytää myös verkkoapteekeista mm.

Kokeile MELZEN-tuotteita, jos nukahtaminen on hidasta ja uuvuttavat ajatukset pyörivät iltaisin oravanpyörää.

Näiden ongelmien pohjalta kehitetty MELZEN ottaa huomioon juuri tämän päivän haasteet. MELZEN-tuotteen sisältämät ainesosat edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, auttaa vähentämään uupumusta samalla, kun lyhentää nukahtamisaikaa.

Hyvää yötä.


*Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.