MELZEN-tuotteen ostopaikat

Saatavilla kautta maan!

MELZEN on suunniteltu auttamaan nukahtamishaasteista kärsiviä ihmisiä nykypäivän hektisessä ympäristössä. Tuotteessa yhdistyvät melatoniini ja B6-vitamiini, jotka lyhentävät nukahtamisaikaa, edistävät psykologisia toimintoja ja vähentävät aamuista väsymystä ja uupumusta.*

MELZEN on kehitetty yhteistyössä suomalaisen apteekkarin kanssa ja sen käytöstä saat parhaat neuvot alan ammattilaisilta apteekeista ympäri maan. Voit ostaa MELZEN-tuotteita perinteisistä apteekeista tai verkkoapteekeista.

MELZEN-tuotteet ovat helppo ja arkinen apu ongelmaasi. Tästä syystä MELZEN-tuotteita voi nyt ostaa myös muiltakin terveystuotteita myyviltä jälleenmyyjiltä tai tilata vaikka kotiovelle suoraa Woltin kautta. Hyvää yötä!

Kokeile MELZEN-tuotteita, jos nukahtaminen on hidasta ja uuvuttavat ajatukset pyörivät iltaisin oravanpyörää.

Näiden ongelmien pohjalta kehitetty MELZEN ottaa huomioon juuri tämän päivän haasteet. MELZEN-tuotteen sisältämät ainesosat edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, auttaa vähentämään uupumusta samalla, kun lyhentää nukahtamisaikaa.

Hyvää yötä.


*Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.